Anne van der Ziel

Mijn specialisme is het onderhouden en installeren van servers en bedrijfsprogramma’s. Daarvoor moet ik veel overleggen met klanten en collega’s. Ik ben ook vaak op locatie om ondersteuning te bieden binnen bedrijven. Op kantoor houd ik mij ook bezig met het controleren en instellen van de online back-up diensten.

Ik werk in de ICT omdat computers vroeger al mijn aandacht hadden. Daarom ben ik de diverse opleidingen gaan volgen. Het is leuk om creatief en oplossingsgericht te werk te gaan. En als je daarmee een klant blij maak die weer met de computer aan het werk kan, dan word ik daar ook blij van.

Op werkdagen ben ik ’s avonds vaak in de sportschool te vinden. In het weekend ga ik graag naar het voetbalveld om een wedstrijd te kijken. Ook mag ik graag met mijn hond wandelen. En als het mooi weer is, pak ik het liefst de motor om een rondje gas te geven.

Ik werk nu een jaar bij Systra en ik ga er elke dag met plezier heen. Onze klanten hebben de meest uiteenlopende oplossingen nodig: een storing verhelpen, een nieuw pakket, een migratie of een applicatie die onderhoud nodig heeft. Want geen enkel probleem is hetzelfde en ik zie het elke keer als een uitdaging om de oplossing te vinden. Het team vult elkaar goed aan en wij gaan leuk met elkaar om. Dat vind ik erg belangrijk, want in een goede sfeer werkt het een stuk makkelijker en vindt je de oplossing sneller.