Harrie de Jong

Harrie de Jong

Uw productieproces optimaliseren? Slimmer samenwerken met ketenpartners? Of advies nodig bij een ingewikkeld probleem? U vertelt wat u wilt bereiken, waarna ik de brug sla tussen business en technologie. Door leveranciers de juiste vragen te stellen, komen we samen tot een oplossing die u verder brengt.

Bijna elke investering is vandaag de dag voorzien van slimme technologie. Keuzes maken? Dan heeft u een accountant nodig voor financieel advies, maar ook een ICT-adviseur die meedenkt over kwaliteit, impact en voorwaarden. Ik schuif graag aan, zodat de investering het beoogde doel bereikt.

Als partner bij vooruitgang help ik bij ieder vraagstuk. Ik geef deskundig en onafhankelijk advies. Ga elke uitdaging aan. En ben pas tevreden als technologie voor u werkt. Een vraagstuk aan mij voorleggen? Neem gerust contact op via 06-53470689.

Als secretaris kerkrentmeester bij onze gemeente zet ik mij in voor onze kerkelijke gemeente. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, gewoon de natuur in of een middag winkelen geven mij energie.

Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft bij Systra ICT. Dat is een belangrijke voorwaarde van een goed werkend bedrijf. Dat is voor ons team natuurlijk goed, maar ook voor onze klanten.