advanced threat protection

Advanced Threat Protection

Met Microsoft Exchange Online kun je altijd en overal aan het werk. Maar daarin schuilt ook een gevaar: voor je het weet ontstaat er een datalek of wordt je systeem platgelegd door gijzelsoftware. In het mkb gebeurt dit meestal via phishingmails. Een aanval kost gemiddeld € 100.000. Veel geld, zeker als je beseft dat je zo’n aanval eenvoudig kunt voorkomen. Het enige wat je hoeft te doen, is Outlook upgraden met Advanced Threat Protection.

 

Mailbeveiliging

Met Advanced Threat Protection beveilig je je e-mail. Je voegt als het ware een IT-specialist toe die al je e-mails checkt voordat ze in je inbox terechtkomen. Deze IT-specialist is een echte kenner die precies weet welke e-mails een gevaar vormen voor je bedrijfsvoering. Het kost je maar €1,69 per gebruiker per maand.

 

Zo werkt het

  • Ontvang je een mail, dan komt die eerst in een geïsoleerde omgeving terecht.
  • Van de afzender tot eventuele links en bijlagen, alles wordt gecheckt. Dit duurt maar een paar seconden.
  • Veilige e-mails ontvang je in je mailbox.
  • Gevaarlijke e-mails worden in de map ‘ongewenste e-mail’ geplaatst, naar een e-mailadres van IT-beheer omgeleid of in quarantaine gezet. Hetzelfde geldt voor onveilige bestanden in SharePoint, OneDrive en Teams.

 

Voor- en achteraf

Advanced Threat Protection checkt gevaarlijke e-mails voor-, maar ook achteraf. Klik je per ongeluk op een gevaarlijke link, dan kom je niet direct op de onveilige website terecht. Eerst word je doorverwezen naar een pagina van Office 365. Zo kun je je browser op tijd afsluiten. En staan cybercriminelen voor een dichte deur.

Onze werkwijze

Analyse

Eerst verdiepen we ons in de situatie. Hoe ziet de mailomgeving eruit? Wie zijn de gebruikers? En heb je specifieke wensen?

Advies

We geven advies over de inrichting van Advanced Threat Protection. Zo bepalen we wat er na de check met gevaarlijke e-mails moet gebeuren.

Implementatie

We upgraden Outlook en geven daarna een toelichting, zodat voor iedereen duidelijk is wat de nieuwe functionaliteit inhoudt.

Beheer

Op de achtergrond voeren we de benodigde controles en updates uit. Zo weet je zeker dat je mailomgeving altijd en overal goed beschermd is.

Digitaal groeien én zorgeloos blijven mailen?

Neem contact op