CheckEén platform waarop iedereen kan samenwerken.
CheckMicrosoft 365 als flexibele en veilige basis.
CheckEenvoudig eigen bedrijfsapplicaties integreren.
online werkplek

Online werkplek

Overstappen naar een online werkplek? Je hebt het misschien al stapsgewijs gedaan, maar door de vele cloudapplicaties mis je overzicht en zijn de kosten hoog. Wij creëren één platform waarop jij en je medewerkers efficiënt kunnen samenwerken.

 

Alles wat je nodig hebt

Als Microsoft Solutions Partner for Modern Work zijn we gespecialiseerd in Microsoft 365. Dit platform biedt alles wat je nodig hebt. Je kunt samen in documenten werken, op verschillende manieren met elkaar communiceren en eenvoudig eigen bedrijfsapplicaties integreren.

 

Goed beschermd

Bij een online werkplek staan jouw gegevens in de cloud. Hierdoor kun je altijd en overal aan het werk. Omdat applicaties automatisch worden geüpdatet, ben je goed beschermd tegen gevaren. Ook kun je jouw werkplek beveiligen met bijvoorbeeld multifactor-authentication.

 

Eenvoudig op- en afschalen

Wij ontwikkelen een passende online werkplek, verzorgen de implementatie en geven trainingen. Omdat je een vast bedrag per gebruiker betaalt, kun je gemakkelijk op- en afschalen. Zo investeer je in een flexibel platform dat met jouw organisatie meebeweegt.

Meer weten over de online werkplek?

Korné vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

“Van de migratie merkten we niet zoveel. Op een avond werden alle bestanden gedownload en overgezet naar de cloud. De volgende dag konden we direct op onze nieuwe, online werkplekken aan de slag. Cloudspecialist Jasper Dekker was voor de zekerheid aanwezig om te helpen. Waar nodig deed hij nog wat configuraties, maar eigenlijk verliep alles gewoon goed.”

Rolf Koobs
Planner en werkvoorbereider,
Kooiker Groep

Bekijk de klantcase