CheckJouw vertrouwde processen, maar dan in de cloud.
CheckMicrosoft Azure en Microsoft 365 als stabiele basis.
CheckBlijven ontwikkelen terwijl je eenvoudig op- en afschaalt.
Tap icoon

Online werken

Digitaal vergaderen, je scherm delen en samen documenten beheren. Op kantoor, thuis en onderweg. Je wil dat jouw organisatie bij de tijd blijft, maar hoe zet je stappen als dingen al jaren gaan hoe ze gaan? Bij Systra ICT maken we bestaande processen geschikt voor de nieuwe manier van werken.

 

Passende ICT-omgeving

Hoe we dat doen? Met aandacht voor jouw organisatie. Door ons te verdiepen in jouw processen, medewerkers en toekomstplannen, weten we wat jij nodig hebt. Op basis daarvan creëren we een passende ICT-omgeving. Bij de één draait deze omgeving volledig in de cloud, bij de ander in combinatie met de lokale server. Waar je ook voor kiest, zorgen we ervoor dat je investeert in de beste oplossing voor jouw organisatie.

Meer weten over online werken?

Korné komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Onze Oplossingen

Veilig, flexibel en helemaal van nu

Bij Systra ICT werken we met Microsoft Azure en Microsoft 365. Hiermee realiseren we een platform dat met jouw organisatie meebeweegt. Je kunt eenvoudig op- en afschalen, hebt inzicht in het beheer en krijgt advies over optimalisaties. Zo blijf je bij de tijd op het gebied van stabiliteit, veiligheid en efficiency. En zetten we ons samen in voor een ICT-omgeving van nu.

Net als bij veel andere bedrijven werken veel van onze mensen regelmatig vanuit huis. Dat lukte met wat kunst- en vliegwerk, maar ideaal was de situatie tot een paar maanden geleden niet’. ‘Als antwoord daarop heeft Systra ICT een gezamenlijke server voor ons geïmplementeerd. Iedereen beschikt over een eigen inlogcode, waardoor onze omgevingen van elkaar zijn afgeschermd’

Martin de Wilde,
NVER

Bekijk de klantcase

Onze betrokken werkwijze

Analyse

We verdiepen ons in jouw processen, medewerkers en toekomstplannen, zodat we weten wat je nodig hebt.

Advies

Implementatie

Beheer

Voor deze klanten zijn wij al groeipartner!

OD
Kooiker

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.

038-333 87 50info@systra.nl