Werken bij

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Dit ga je doen

Of je nu cloud-, netwerk- of telefoniespecialist bent, bij Systra ICT is geen dag hetzelfde. Je gaat aan de slag voor opdrachtgevers in de maakindustrie, de non-profitsector en het mkb. Deze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen vragen. Met jouw kennis zet jij je in voor een stabiele en veilige ICT-omgeving die met hun organisatie meebeweegt. Ook de plek waar je zit verschilt: je werkt thuis, bij organisaties op locatie en op kantoor bij Systra ICT.

 

Jezelf ontwikkelen

Van een migratie naar de cloud tot de implementatie van een draadloos netwerk. Al onze projecten zijn uitdagend. Omdat je van advies tot uitvoering betrokken bent, kun je opdrachtgevers optimaal begeleiden. Dat vraagt om technische kennis en sociale vaardigheden. Daarom krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Door projecten uit te voeren, maar ook door trainingen te volgen.

Partner bij vooruitgang

We vertrouwen op jouw kennis. Daarom krijg je veel verantwoordelijkheid. Je voert gesprekken met opdrachtgevers, verdiept je in hun organisatie en bepaalt een passend plan van aanpak. Daarbij sta je er niet alleen voor. Door nauw samen te werken met collega’s, beschik je over de benodigde expertise. En ben je voor opdrachtgevers een partner bij vooruitgang.

Onze vacatures

Data- en telecomspecialist (leertraject)

Fulltime
MBO
Competitief salaris
Bekijk deze vacature

Ervaren Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris
Bekijk deze vacature

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris
Bekijk deze vacature

Waarom Systra ICT?

Afwisseling

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan uitdagende projecten. De ene keer op locatie bij de klant, de andere keer thuis of op kantoor bij Systra ICT.

Ontwikkeling

Je ontwikkelt technische kennis en sociale vaardigheden. Door met uitdagende projecten bezig te zijn, maar ook door trainingen te volgen.

Vrijheid

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Met jouw laptop, smartphone en auto van de zaak heb je alle vrijheid om te doen wat je moet doen.

Samen

Je bent onderdeel van een hecht team: je kent je collega’s goed en werkt veel samen. Met elkaar zetten jullie je in voor het beste resultaat.

“Werken met gedreven collega’s, waarbij vertrouwen en collegialiteit vanzelfsprekend zijn en de klant wordt voorzien van een professionele werkplek, geeft voldoening”

Johan van den Berg

Zijn dit straks jouw collega’s?

René Tippe

Data- en telecom specialist

Rick Reurink

Senior IT specialist

Willem Beens

Senior IT specialist

Johan van den Berg

Senior IT specialist

Korné Spaan

Accountmanager

Nadia de Jong

Administratief/HR medewerkster

Jarno Hattem

Data- en telecomspecialist

Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

Bart Nieuwenhuis

Assistent IT specialist

Erik Steenbergen

IT specialist

Arnoud Jens

IT specialist

Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Julian Smit

Data- en telecomspecialist

Jasper Dekker

IT specialist

Remco Reumer

Junior IT specialist