CheckSpecialist in unified communications
CheckSamen een oplossing realiseren die voor jou werkt
CheckMet slimme toepassingen in ontwikkeling blijven
Laptop icoon

Optimaal samenwerken

Heb je een stabiele ICT-omgeving, dan wil je daarin optimaal samenwerken. Als specialist in unified communications brengen wij alle communicatie samen. Van e-mail tot online vergadertool. Van chat tot gedeeld beeldscherm. En van printer tot telefoon.

 

Oplossing die voor jou werkt

Elke organisatie communiceert op een andere manier. Daarom vormen jouw wensen ons uitgangspunt. Zo kiest de één voor een vast telefoontoestel op het bureau, terwijl de ander liever volledig via Microsoft Teams belt. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om bij iedereen die contact opneemt achtergrondinformatie te tonen of de gesprekshistorie te laten zien. Wij helpen je bij het realiseren van een oplossing die voor jou werkt.

Meer weten over optimaal samenwerken?

Korné komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Onze Oplossingen

In ontwikkeling blijven

Met onze hulp blijf je bij de tijd. Door slimme toepassingen te integreren, benut jij jouw data, apparaten en applicaties optimaal. Ook houden we je op de hoogte van nieuwe technieken, zodat jouw organisatie zich ontwikkelt op het gebied van efficiency, veiligheid en flexibiliteit. Een goede samenwerking met collega’s, partners en opdrachtgevers, daar gaan we voor.

‘Systra ICT heeft in een paar dagen tijd de complete ICT-omgeving aangelegd. We beschikken nu over computers, een goede internetverbinding en een alarmsysteem. Ook is alles geregeld op het gebied van e-mail, telefonie en software. Omdat Systra ICT de uitzendbranche kent, verliep de samenwerking voorspoedig. Het team wist precies wat we nodig hadden.’

Bureau Techniek

Bekijk de klantcase

Onze betrokken werkwijze

Analyse

We verdiepen ons in jouw processen, medewerkers en toekomstplannen, zodat we weten wat je nodig hebt.

Advies

Implementatie

Beheer

Voor deze klanten zijn wij al groeipartner!

OD
Kooiker

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.

038-333 87 50info@systra.nl