CheckEén omgeving voor alle communicatie en data
CheckOverstappen of je eigen telefoniecentrale upgraden
CheckGoed advies dankzij kennis van zowel IT als telefonie
teams telefonie

Teams-telefonie

Headset op en bellen maar. Met een druk op de knop kun je iedereen bereiken. Zowel intern als extern. Via je beeldscherm, je smartphone of de vaste lijn. Met Teams-telefonie voegen we professionele telefonie toe aan de online werkplek. Een unieke combinatie.

 

Maak je cloudplatform compleet

Standaard kun je met Microsoft Teams alleen intern bellen. Breid je de functionaliteit uit naar een volwaardige telefonieoplossing, dan maak je jouw cloudplatform compleet. Er ontstaat één omgeving voor alle communicatie en data, waardoor je altijd en overal bereikbaar bent.

 

Passende oplossing

Teams-telefonie is er voor iedereen: je kunt volledig overstappen naar de cloud of je bestaande telefoniecentrale upgraden. Van keuzemenu’s tot software-integratie, alles is mogelijk. Omdat wij kennis hebben van zowel IT als telefonie, weten we precies wat er moet gebeuren. En stemmen we de oplossing op jouw situatie af.

Meer weten over Teams-telefonie?

Korné vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

“Systra ICT regelde de overstap naar Teams telefonie voor ons. In overleg met onze IT-afdeling in Noorwegen keken we wat er moest gebeuren. Daarna kregen we een speciale testomgeving, zodat we de juiste instellingen konden bepalen”.

Wouter Winters
accountmanager aftersales,
Kverneland Group

Bekijk de klantcase