Partner bij vooruitgang

Wij zijn Systra ICT. Aanpakkers die garant staan voor een veilige, efficiënte ICT-omgeving die werkt. Altijd en overal. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door mee te denken over de rol van ICT in jouw organisatie. Wat heb je nodig? En waar liggen kansen?

Met onze kennis helpen we je voorop te lopen. Natuurlijk met de nuchtere mentaliteit die je van een Kamper bedrijf mag verwachten. Door alle aspecten van ICT te verzorgen en aan elkaar te verbinden, brengen we jouw organisatie verder.

Bij Systra ICT heb je een vast aanspreekpunt. Met iemand die precies weet hoe jouw omgeving in elkaar zit, is het snel schakelen. Dat is wel zo prettig in een wereld die constant verandert. We zorgen ervoor dat je bij de tijd blijft. Daarmee zijn we jouw partner bij vooruitgang.

Op zoek naar jouw ICT partner bij vooruitgang?

Neem contact op

Visie

Dat ICT een stabiele factor moet zijn, begrijpen we bij Systra ICT als geen ander. Tegelijkertijd wil je in ontwikkeling blijven door steeds slimmer en efficiënter te werken. Daarom gaan innovatie en betrouwbaarheid bij ons hand in hand. We delen onze visie op de snel veranderende ICT-wereld, benutten onze kennis en implementeren nieuwe technologie op het juiste moment. Zo loop je voorop met de zekerheid dat processen blijven draaien.

 

Verbinding

Een optimale verbinding tussen mensen, systemen en processen. Dat is waar een intelligente ICT-omgeving om draait. Bij Systra verbinden we alle componenten – van hardware tot software en van communicatie tot security – tot een krachtig geheel. Veel specialismen hebben we zelf in huis. Daarnaast beschikken we over een sterk partnernetwerk, waardoor we iedere uitdaging aan kunnen.

 

Ook bij onze relaties met klanten draait het om verbinding. We werken graag langdurig samen, want dan komen we het beste tot ons recht. Belangrijk, want ICT is tegenwoordig de levensader van iedere organisatie. En dat vraagt om korte lijnen. Onze specialisten kennen jouw ICT-omgeving en staan altijd voor je klaar. Zo halen we het maximale uit de techniek én je bedrijfsprocessen.

Onze partners
in verbinding

Epson
Yealink
Guardian360
Ubiquiti

Vooruitgang

Systra ICT is jouw partner bij vooruitgang. We voelen ons thuis in de maakindustrie, de non-profitsector en het mkb. Met onze kennis zorgen we ervoor dat ICT meebeweegt met jouw organisatie én met ontwikkelingen in de branche.

 

We werken toekomstgericht en zetten ons in voor hoge kwaliteit. Omdat groei nooit in een rechte lijn gaat, bieden we flexibele en schaalbare oplossingen. Zo kun je snel inspelen op veranderingen.

 

Leren. Van en met elkaar. Dat is onze drive. Samen met jouw team, onze eigen professionals en onze deskundige partners blijven we in ontwikkeling. En zijn we partner bij vooruitgang.

Deze medewerkers maken vooruitgang waar

René Tippe

Data- en telecom specialist

Rick Reurink

Senior IT specialist

Willem Beens

Senior IT specialist

Johan van den Berg

Senior IT specialist

Korné Spaan

Accountmanager

Nadia de Jong

Administratief/HR medewerkster

Jarno Hattem

Data- en telecomspecialist

Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

Bart Nieuwenhuis

Assistent IT specialist

Erik Steenbergen

IT specialist

Arnoud Jens

IT specialist

Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Julian Smit

Data- en telecomspecialist

Jasper Dekker

IT specialist

Remco Reumer

Junior IT specialist