CheckApparaten en applicaties optimaal op elkaar afgestemd
CheckGoede wifi op elke plek binnen jouw organisatie
CheckOp basis van rapportages beheren en optimaliseren
Laptop icoon

Zorgeloos werken

Opstarten, inloggen en aan de slag. Met snelle wifi, applicaties die op elkaar zijn afgestemd en iemand die op de achtergrond de ICT-omgeving veilig en up-to-date houdt. Dát is zorgeloos werken. Bij Systra ICT zetten we ons in voor een stabiele basis, zodat je nergens omkijken naar hebt.

 

Overzichtelijke infrastructuur

Een stabiele basis vraagt om een overzichtelijke infrastructuur. Met kabels en verbindingen koppelen we apparaten en applicaties, zodat ze optimaal worden benut. Daarbij kun je niet zonder goede wifi. Als gecertificeerde partner van Atos Unify zorgen wij ervoor dat je op elke plek binnen jouw organisatie maximaal bereik hebt.

Meer weten over zorgeloos werken?

Evert Jan komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Onze Oplossingen

Beheer en controle

We beheren en controleren jouw ICT-omgeving. Op ieder moment van de dag. Met rapportages geven we inzicht, zodat je weet wat er speelt. Maar dat niet alleen: door over de resultaten in gesprek te gaan, bepalen we samen wat jouw ICT-omgeving in de toekomst nodig heeft.

 

Vertrouwen

Vertrouwen vormt de sleutel tot succes. Krijgen we de vrijheid om onze kennis te benutten, dan kunnen we op de juiste manier investeren in stabiliteit. En creëren we optimale beschikbaarheid. Voor iedereen binnen jouw organisatie.

“Tot voor kort gebruikten we een terminal server, maar we merkten steeds vaker dat deze ICT-structuur niet meer bij ons digitale proces paste. Op advies van Systra ICT besloten we daarom over te stappen naar het cloudplatform van Office 365. Hierdoor hoeven we nu niet meer in te loggen op een externe terminal server. Via het platform hebben we direct toegang tot het ERP-systeem. De grafische weergave is beter, we werken sneller én kunnen altijd en overal aan de slag.”

René Borgers,
Financieel manager,
Revamed

Bekijk de klantcase

Onze betrokken werkwijze

Analyse

We verdiepen ons in jouw processen, medewerkers en toekomstplannen, zodat we weten wat je nodig hebt.

Advies

Implementatie

Beheer

Voor deze klanten zijn wij al groeipartner!

OD
Kooiker

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.

038-333 87 50info@systra.nl