CheckStabiele basis voor optimale prestaties
CheckVan verbeteren tot compleet nieuw aanleggen
CheckAdvies bij zowel kleine als grote wijzigingen

Netwerk

Geen netwerk, geen proces. Nu steeds meer apparaten en applicaties afhankelijk zijn van internet, vormt het netwerk een cruciale schakel om je organisatie draaiende te houden. Maar wat als je letterlijk de draad kwijt bent?

 

Stabiliteit creëren

Van servers, laptops en printers op locatie tot systemen, telefoongesprekken en documenten in de cloud. De infrastructuur van jouw organisatie wordt steeds complexer. Heb je behoefte aan overzicht? Wij brengen jouw netwerk op orde of leggen een compleet nieuwe structuur aan. Met kabels en verbindingen koppelen we apparaten en applicaties, zodat ze de basis vormen voor optimale prestaties.

 

Stabiliteit behouden

Heb je overzicht, dan wil je dat behouden. Daarom voegen we nieuwe apparaten en applicaties niet zomaar toe, maar denken we na over een goede plek binnen het netwerk. Dankzij deze aanpak blijft het netwerk stabiel. Neemt het risico op storingen af. En ben je productief. Elke dag.

Meer weten over netwerken?

Evert Jan vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

“De nieuwe infrastructuur werd zorgvuldig gerealiseerd: met speciale apparatuur controleerden de medewerkers de prestaties van de bekabeling die ze hadden aangelegd. Op basis daarvan gaven ze een officieel certificaat af”.

Wim Visser
ICT-netwerkbeheerder,
Pieter Zandt Scholengemeenschap

Bekijk de klantcase