CheckOptimalisatie en aanleg van draadloze netwerken
CheckGoede wifi op elke plek binnen jouw organisatie
CheckGecertificeerde partner van Atos Unify

Goede wifi. Je hebt het nodig om een website te bezoeken en je mail te checken, maar tegenwoordig ook om in documenten te werken en de beelden van de camerabeveiliging in de gaten te houden. Een snelle verbinding wordt steeds belangrijker. Als gecertificeerde partner van Atos Unify zorgen wij ervoor dat je op elke plek binnen jouw organisatie maximaal bereik hebt.

 

Professioneel draadloos netwerk

Hoe we dat doen? Door geavanceerde apparatuur te gebruiken. We lezen de technische tekeningen van jouw gebouw in, voeren metingen uit en bepalen waar access points komen te hangen. Op basis daarvan implementeren we een professioneel draadloos netwerk. Indien gewenst voegen we een rechtenstructuur toe. Ook kunnen we het netwerk koppelen aan de online werkplek van medewerkers, zodat ze na het inloggen direct verbonden zijn.

 

Van optimalisatie tot aanleg

Het maakt ons bij de inrichting en implementatie van een draadloos netwerk niet uit hoe klein of groot jouw gebouw is. Van optimalisatie tot aanleg, we kunnen je overal bij helpen.

Meer weten over wifi?

Evert Jan vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

“Dankzij de uitgebreide meting hebben we bovendien overal een optimaal bereik. En omdat de access points drie keer zoveel capaciteit aan kunnen, gaan ze nog zeker tien jaar mee.”

Jan Kuijers,
Vereniging Scholen met de Bijbel

Bekijk de klantcase