Unieke kans: Copilot vanaf nu ook beschikbaar voor het mkb

copilot vanaf nu ook...

Taken neerleggen bij een assistent die werkt op basis van AI? Het klinkt als toekomstmuziek, maar het is vanaf nu mogelijk: Microsoft heeft de innovatieve tool Copilot onlangs beschikbaar gesteld voor het midden- en kleinbedrijf.

 

Tot voor kort stelde Microsoft Copilot alleen beschikbaar aan grote ondernemingen die meer dan driehonderd licenties afnamen. Nu kunnen alle bedrijven die Microsoft 365 Business Standard of Premium hebben de tool gebruiken. Dit betekent dat het voor iedereen met een online werkplek mogelijk is om AI toe te passen in het dagelijkse werk.

 

Dit kun je met Copilot doen

Copilot is jouw persoonlijke AI-assistent. De assistent helpt bij het beheren van e-mails, het plannen van vergaderingen en het bijwerken van documenten. Het is zelfs mogelijk om de inhoud van een vergadering te laten samenvatten. Via het Copilot-venster, dat in onder meer Word, Excel en Outlook staat, kun je allerlei opdrachten geven.

 

Zo werkt Copilot in de praktijk

Stel: je hebt met collega’s gesproken, gemaild en gechat over een wijziging in het HR-beleid. Hierover wil je het team een update geven. Dit kun je door Copilot laten doen. In het venster typ je: ‘Vertel wat er in het HR-beleid wordt aangepast’. Op basis van de vergaderingen, e-mails en chatgesprekken zet de AI-assistent een tekst op papier. Je hoeft alleen nog maar de puntjes op de i te zetten. Dat scheelt veel tijd.

 

Dit is belangrijk om te weten

Met Copilot verhoog je jouw productiviteit. De tool is over een paar maanden in het Nederlands beschikbaar en werkt op basis van hoge veiligheidsnormen, waardoor je bedrijfsgegevens goed zijn beschermd. Wil je Copilot gebruiken? Dan heb je een online werkplek op basis van Microsoft 365 Business Standard of Premium nodig. Neem voor meer informatie gerust contact op.

​Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen

Meer weten over de Microsoft Copilot?

Neem dan contact op met Korné Spaan

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk

Op de hoogte blijven?