CheckJarenlange ervaring met VoIP-telefonie
CheckEen oplossing die altijd en overal werkt
CheckEfficiënt werken dankzij slimme integraties
voip telefonie

VoIP-telefonie

Telefonie draait om bereikbaarheid en gemak. Dat vraagt om een goede provider, snel internet en slimme integraties. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van VoIP-telefonie te combineren met kennis van wifi en netwerken, realiseren we een stabiele oplossing die altijd en overal te gebruiken is.

 

Altijd in de lucht

Bij VoIP-telefonie heb je meer nodig dan alleen een goede provider. Bereikbaarheid valt of staat met stabiel internet. En laat dat nu net onze specialiteit zijn. We verdiepen ons in jouw organisatie, kijken welke VoIP-oplossing bij jou past en stemmen de verbinding daarop af. Zo weet je zeker dat je altijd in de lucht bent.

 

Slimme integraties

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom bieden we slimme integraties, zoals een koppeling met Microsoft Teams, het crm-pakket of je smartphone. Hierdoor werk je klantgericht, maak je telefonie onderdeel van de online werkplek en kun je overal aan de slag alsof je op kantoor bent.

Meer weten over VoIP-telefonie?

Evert Jan vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Dat geldt zeker voor uitgeverij Brugmedia. De buurmannen van Systra ICT verzorgden voor hen een complete VoIP-oplossing. Is er een vraag? Dan staat het antwoord in een paar meter lopen op de stoep.

Sandra van Unen

Bekijk de klantcase