CheckDocumenten duurzaam en overzichtelijk beheren
CheckKopiëren en afdrukken, maar ook scannen naar de cloud
CheckStabiele en energiezuinige apparatuur
printoplossingen

Printoplossingen

Minder afdrukken? Koop een printer. Dat klinkt misschien vreemd, maar printers zorgen er tegenwoordig voor dat je documenten duurzaam en overzichtelijk kunt beheren. Zowel in de kast als digitaal.

 

Documenten beheren

Een tussenstation om een document van de ene naar de andere plek te brengen. Dat is de printer van nu. Je kunt documenten kopiëren en afdrukken, maar ook scannen en in de cloud bewaren. Een uitkomst, zeker als je papierloos wil werken. De gescande documenten zijn doorzoekbaar, waardoor je ze snel terugvindt. Bovendien wordt er direct een back-up gemaakt.

 

Oplossing van de toekomst

Wij werken samen met Epson, die printoplossingen van de toekomst biedt. In plaats van toners gebruik je inktzakken die maar liefst drie tot vier jaar meegaan. Daarnaast komen storingen niet vaak voor, omdat de printers uit relatief weinig onderdelen bestaan. In combinatie met het lage energieverbruik investeer je in een duurzame oplossing.

Meer weten over printoplossingen?

Wij kunnen vrijblijvend een duurzaamheidsrapport opstellen, zodat je weet hoeveel je bespaart. Qua Enegerie, CO2 én kosten.

Stel je vraagMaak een afspraak