CheckEen cloudomgeving die bij jouw organisatie past.
CheckMicrosoft Azure als stabiele en veilige basis.
CheckZeker weten dat je alle voordelen van de cloud benut.
azure cloud

Azure cloud

In de cloud werken. We doen het allemaal. Je maakt een account aan en bent in de lucht. Ideaal, maar benut je alle voordelen eigenlijk wel? Om daarachter te komen, verdiepen we ons in jouw processen, medewerkers en toekomstplannen. Op basis daarvan realiseren we een cloudomgeving die bij jouw organisatie past.

 

Stabiel platform

Een cloudomgeving biedt veel voordelen. Je kunt altijd en overal aan het werk, bent goed beschermd tegen gevaren en betaalt naar gebruik. Het gaat mis als belangrijke systemen buiten de omgeving draaien. Of als medewerkers hun eigen applicaties gaan gebruiken. Om dat te voorkomen, realiseren wij één stabiel platform waarop alles samenkomt. De ene keer draait dit platform volledig in de cloud, de andere keer in combinatie met een lokale server.

 

Jouw cloud

Als Microsoft Partner zijn we gespecialiseerd in Microsoft Azure. Op basis hiervan realiseren we een omgeving die jouw organisatie versterkt. Dé cloud bestaat namelijk niet. Jóuw cloud wel.

Meer weten over Azure cloud?

Korné vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

“Door Azure te combineren met SharePoint en OneDrive, realiseerden we een snel toegankelijke ICT-omgeving voor onze gehele organisatie. We werken nu allemaal op dezelfde manier, kunnen eenvoudig nieuwe vestigingen aansluiten en bieden medewerkers de mogelijkheid om zowel op één van onze kantoren als thuis aan de slag te gaan.”

Jeroen Kragt
Ecogroen

Bekijk de klantcase