hardware as a service

Hardware as a Service

‘As a service’-producten en -diensten worden steeds aantrekkelijker voor bedrijven. Hardware as a Service kun je vergelijken met het afnemen van een abonnement: je hoeft niet meer vooraf te investeren in de aanschaf, maar betaalt een vast bedrag per werkplek per maand. Je betaalt dus nooit te veel, alleen voor wat je gebruikt.

 

Stabiele technologie

Of je nu met de nieuwste technologie wilt werken of genoeg hebt aan end-of-life-hardware, Systra ICT beweegt met je mee en biedt de juiste financiële oplossing en hardware aan. Je betaalt per maand voor de hardware die je op dat moment gebruikt. Zo bieden wij een frisse blik op de manier waarop je IT-budgetten inzet.

 

Kosten verlagen en ICT ontlasten

Kies met Hardware as a Service voor de meest complete ontzorging rondom je laptop of PC. Voor een vaste prijs per maand kunnen je medewerkers excelleren en ontlast je jouw IT-afdeling. We leveren je laptop of PC gebruiksklaar en beheren alle devices van jouw organisatie.

 

Inzicht in uitgaven

Hardware as a Service verlaagt de financiële druk op de IT-budgetten, doordat precies bekend is wat per periode moet worden betaald voor de hardware, software en services. Zo wordt de drempel naar nieuwe technologieën en apparatuur lager en kan een organisatie flexibel en schaalbaar met zijn IT-infrastructuur omgaan.

 

Veilige keuze

  • Doordat we je systeem up-to-date houden, werk je altijd met de veiligste versie.
  • We bewaken je systeem proactief, zodat we mogelijke storingen op tijd signaleren.

Onze werkwijze

Analyse

Elke organisatie is anders. Samen bekijken we wat de behoeften van jouw bedrijf zijn. Zo kunnen we jou een passend advies geven.

Advies

We definiëren verschillende persona’s en stellen aan de hand hiervan de productcatalogi op. Zo kan elke medewerker kiezen wat het beste bij zijn werkzaamheden passen.

Implementatie

Alle apparatuur wordt gebruiksklaar en op maat geconfigureerd geleverd. Hier heb jij helemaal geen omkijken naar.

Monitoring

Gedurende de gehele lifecycle worden de apparaten continue gemonitord. Hierdoor wordt de levensduur per individueel apparaat voorspelbaar.

Waarom Hardware as a Service?

Optimale gebruikservaring

Juiste apparatuur voor iedere taak en perfecte support.

Reduceer je werkdruk

Verlaag je kosten

Benieuwd wat Hardware as a Service voor jou kan betekenen?

Neem contact op