CheckVoldoen aan de eisen van de verzekeraar.
CheckOp basis van een passend beveiligingsplan.
CheckAangesloten bij de VEB, dus een betrouwbare oplossing
alarmsysteem

Alarmsysteem

Plaats je een alarmsysteem, dan is dat vaak omdat de verzekeraar daarom vraagt. Er gelden allerlei eisen. En dat is logisch, want een inbraak kan tot grote schade leiden. Daarom denken wij verder dan de installatie van het systeem. We maken een beveiligingsplan waarmee je aan de eisen van de verzekeraar voldoet én ongewenst bezoek buiten de deur houdt.

 

Beveiligingsplan

Onder het alarmsysteem verstaan we bij Systra ICT het systeem inclusief aanvullende maatregelen. Van gecertificeerde sloten en brandwerend glas tot camerabeveiliging, we geven advies op alle fronten. Dit advies vertalen we naar een beveiligingsplan, zodat je een maximaal resultaat behaalt. Ook geven we trainingen op het gebied van bewustwording, want een veilige omgeving begint bij jezelf.

 

Aangesloten bij de VEB

Of het nu gaat om een bestaand gebouw of een nieuw pand, als beveiligingspartner kunnen we alles voor je regelen. We zijn gecertificeerd door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit geeft zowel jou als verzekeraar de bevestiging dat onze oplossingen aan alle eisen voldoen.

Meer weten over alarmsystemen?

Evert Jan vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

‘Een alarmsysteem geeft niet alleen rust, ook de verzekeraar is er blij mee. Soms resulteert dit zelfs in een betere dekking. Zo kan Veijer Trappen uit Staphorst dankzij de aanschaf van een alarmsysteem nu belangrijke software meeverzekeren’.

Arno Veijer,
Veijer Trappen

Bekijk de klantcase