CheckEen camerasysteem waarmee je jouw doel bereikt
CheckAandacht voor uitbreiding van het netwerk
CheckControles om optimale werking te garanderen
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Je winkel beveiligen tegen inbrekers, de entree in beeld brengen vanwege certificeringseisen of een productieproces volgen om stilstand tegen te gaan. Camerabeveiliging kan verschillende doelen hebben. Wij helpen je om deze doelen te bereiken.

 

Passende oplossing

Beveiligingscamera’s zijn er in allerlei soorten en maten. En precies daarom willen we weten wat jouw doel is. De ene keer speelt beeldkwaliteit een belangrijke rol, terwijl het de andere keer vooral gaat om de zichtbaarheid op bepaalde locaties. Door de juiste afwegingen te maken, investeer je in een systeem dat doet wat het voor jou moet doen.

 

Onderdeel van het netwerk

Plaatsen we beveiligingscamera’s, dan breidt het netwerk uit. Wij zorgen ervoor dat de camera’s werken én dat andere apparaten en applicaties binnen jouw netwerk blijven functioneren. Daarnaast voeren we periodiek controles uit. Op die manier weet je zeker dat je jouw doel bereikt. Vandaag en morgen, maar ook in de toekomst.

Meer weten over camerabeveiliging?

Evert Jan vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

“We zijn blij met de thermische camerabeveiliging. Dat we Evert Jan al in een vroeg stadium bij de inrichting van ons nieuwe terrein betrokken, bleek een slimme zet”.

Harm Bloemert,
Eigenaar,
ATS Autotransport

Bekijk de klantcase