CheckBrede blik dankzij het Security Wheel.
CheckZeker weten dat je de juiste maatregelen neemt.
CheckPeriodieke controles om goed beschermd te blijven
online beveiliging

Online beveiliging

Je proces valt stil omdat je systeem is gehackt. Of nog erger: omdat alle gegevens zijn gestolen. Je moet er niet aan denken. Bij elke minuut die wegtikt, loopt de schade verder op. Hoewel cybercriminaliteit in de praktijk alleen anderen lijkt te treffen, kan jouw organisatie er zomaar mee te maken krijgen. Dat vraagt om goede online beveiliging.

 

Security Framework

Het nemen van beveiligingsmaatregelen is nooit eerder zó belangrijk en zó uitdagend tegelijkertijd geweest. Daarom werken we bij Systra ICT met het Security Wheel. Van een betrouwbare firewall tot bewustwording onder medewerkers, het model bevat twaalf maatregelen om de online beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

 

Periodieke check

Op basis van jouw situatie bepalen we welke beveiligingsmaatregelen van toepassing zijn. Dat doen we periodiek, omdat veranderingen steeds nieuwe risico’s met zich meebrengen. Door continu de juiste maatregelen te nemen, zorgen we er samen voor dat jouw ICT-omgeving optimaal beschermd blijft.

Meer weten over online beveiliging?

Korné vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stel je vraagMaak een afspraak

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Dat geldt zeker voor uitgeverij Brugmedia. De buurmannen van Systra ICT verzorgden voor hen een complete VoIP-oplossing. Is er een vraag? Dan staat het antwoord in een paar meter lopen op de stoep.

Sandra van Unen

Bekijk de klantcase