patchkast optimalisatie

Patchkast optimalisatie

De patchkast vormt het hart van de ICT-omgeving: alle netwerken en kabels komen er bij elkaar. Ben jij in de loop der tijd letterlijk de draad kwijtgeraakt? Dan helpen wij je met een patchkast optimalisatie.

 

Steeds complexer

Van servers, laptops en printers op locatie tot systemen, telefoongesprekken en documenten in de cloud. De infrastructuur van jouw bedrijf wordt steeds complexer. En dat is te zien in de patchkast. Hoe minder overzicht je hebt, hoe meer er problemen ontstaan en hoe moeilijker het is om ze op te sporen. Een risico, zeker omdat veel processen tegenwoordig digitaal draaien.

 

Patchkast structureren

Ben je in de loop der tijd letterlijk de draad kwijtgeraakt? Dan brengen wij je patchkast weer op orde. Ook is het mogelijk om bij een nieuw pand de complete infrastructuur door ons te laten aanleggen. Met kabels en verbindingen koppelen we apparaten en applicaties aan elkaar, zodat ze kunnen samenwerken aan optimale prestaties.

 

Meterkast van de ICT-omgeving

De meterkast van de ICT-omgeving, zo wordt de patchkast ook wel genoemd. In een meterkast leg je niet zomaar nieuwe elektriciteitsgroepen aan. Hetzelfde geldt voor nieuwe apparaten en applicaties. Voegen we ze na de patchkast optimalisatie toe, dan denken we eerst na over een goede plek. Zo behoud je overzicht. En blijft het hart van de ICT-omgeving gezond.

Voor patchkast optimalisatie

Voor patchkast optimalisatie

Na patchkast optimalisatie

Na patchkast optimalisatie