samenwerken met een microsoft...

Samenwerken met een Microsoft Partner: wat betekent dat voor jou?

Gebruik je Microsoft, dan gaat er een wereld voor je open. Je kunt overal en altijd met iedereen samenwerken. Mits je de omgeving goed inricht natuurlijk. Wij helpen je daarbij. Dat we Microsoft Partner zijn, brengt veel voordelen met zich mee.

 

Veel voordelen

Als Microsoft Partner bieden we altijd een oplossing die up-to-date is en bij jouw organisatie past. Dankzij het partnerschap weten we alles over de nieuwste functionaliteiten, belangrijke updates en de laatste innovaties. Daarnaast kunnen we direct contact leggen met productspecialisten van Microsoft. Met die extra expertise op de achtergrond zijn we in staat om de mogelijkheden van de omgeving optimaal te benutten.

 

Op alle fronten

Als team investeren we al jaren in kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft. We volgen uiteenlopende trainingen, zodat we jou als klant op alle fronten kunnen helpen. Natuurlijk willen we in de toekomst graag Microsoft Gold Partner worden, maar dat is geen doel op zich. We vinden het veel belangrijker om ons te richten op oplossingen die jij nodig hebt. En levert dat een gouden randje op, dan is dat mooi meegenomen!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met Harrie de Jong