voip telefonie staphorst

VoIP telefonie Staphorst

Telefonie draait vandaag de dag om bereikbaarheid en gemak. Dat vraagt om een goede provider, stabiel internet en slimme integraties. Door onze kennis op het gebied van VoIP en netwerken te combineren, realiseren we een oplossing die voor jou werkt. Op kantoor in de omgeving Staphorst, thuis en in de auto. Op ieder moment van de dag.

 

Bereikbaarheid

Bij VoIP heb je meer nodig dan een professionele provider. Bereikbaarheid valt of staat met de internetverbinding. En laat dat nu net onze specialiteit zijn. We analyseren het netwerk, kijken welke VoIP-oplossing je nodig hebt en stemmen de verbinding daarop af. Zo weet je zeker dat je altijd in de lucht bent.

 

Gemak

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom bieden we slimme integraties, zoals een koppeling met je crm-pakket, desktop of smartphone. Hierdoor werk je klantgericht, maak je telefonie onderdeel van de flexibele werkplek en kun je overal aan de slag alsof je op kantoor bent. Wat wil je nog meer?

VoIP telefonie: wat is het precies?

VoIP staat voor Voice over IP. Dit houdt in dat je het bestaande datanetwerk van computers gebruikt om te bellen. Op dit netwerk sluit je de telefooncentrale en de toestellen aan. Voice over IP is een techniek waarbij spraak wordt gedigitaliseerd. Vervolgens wordt het in kleine pakketjes verzonden via het computernetwerk. Eenmaal aangekomen bij de ontvanger wordt de data omgezet in geluid. Dit wordt gedaan met het zogenaamde IP-protocol. Dit protocol wordt ook toegepast om informatie over internet te verzenden. Je belt dus via het internet.

 

Voordelen van VoIP telefonie

– Met VoIP is je organisatie volledig locatie-onafhankelijk.
– Glasheldere audio.
– Geen vaste contracten: alle diensten zijn per dag te activeren en op te zeggen.
– VoIP is schaalbaar: de telefonie groeit met je bedrijf mee.

 

VoIP telefonie in Staphorst

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie in de omgeving Staphorst? Systra ICT vormt een schakel tot verbinding en gaat op zoek naar de best passende oplossing. Data- en telecom specialist Evert Jan Kin denkt graag met je mee.

Onze werkwijze

Analyse

Om erachter te komen wat je nodig hebt, analyseren we zowel het netwerk als het telefoongebruik.

Advies

We kijken naar een passende VoIP-oplossing én denken mee over de internetverbinding.

Implementatie

De verbinding maken we geschikt voor jouw VoIP-oplossing, zodat je altijd in de lucht bent.

Beheer

We monitoren en geven advies. Want dat je kunt blijven ontwikkelen, staat bij ons voorop.

Altijd en overal bereikbaar zijn?

Neem contact op