4g backup

4G Back-up

Geen mail, niet internetten, geen orders verwerken. Valt tegenwoordig het internet even uit, dan ligt je hele bedrijf stil. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

 

Belang internetverbinding

Nu er steeds meer in de cloud gebeurt, wordt een internetverbinding steeds belangrijker. Daarom kijken we samen welke verbinding je nodig hebt om dagelijkse werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. De ene keer vraagt dat om een nieuwe oplossing, de andere keer maken kleine aanpassingen een groot verschil. Maar wat als er een storing is? Een 4G Back-up is hiervoor een goede oplossing.

 

Altijd online met 4G Back-up

4G back-up

Dankzij de 4G Back-up ben je altijd verbonden met klanten, collega’s en leveranciers. Indien een storing op het vaste netwerk plaatsvindt, schakelt je modem automatisch over op het mobiele 4G-netwerk. Hierdoor is je internetverbinding gewaarborgd en kun je blijven internetten, mailen en bellen. Zo ben je altijd in business.

Dataverbruik

Met een 4G Back-up kun je onbeperkt data verbruiken. Bij verbruik van 50 GB binnen één dag wordt per e-mail een waarschuwing  verstuurd en kan een storing worden gemonitord.

 

De voordelen van 4G Back-up

  • Toch internet bij storing
  • Hoge snelheid via 4G
  • Automatische fallback en failover

 

Uitgebreid onderzoek

Wil je van onze hulp gebruikmaken? Dan beginnen we met een uitgebreid onderzoek. We inventariseren jouw wensen, bekijken de locatie en voeren diverse metingen uit. Is er al een verbinding, dan analyseren we die. Zo werken we stapsgewijs aan stabiel, snel en veilig internet.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met Harrie de Jong