Beveiligingscamera’s: jouw digitale beveiligingsteam

beveiligingscameras jouw digitale beveiligingsteam

Ben jij voorbereid op criminaliteit? Dit jaar staat de Week van de Veiligheid in het teken van weerbaarheid. Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Bescherm jezelf met beveiligingscamera’s. Wat zijn de voordelen van dit digitale beveiligingsteam?

 

Investeren in beveiligingscamera’s. Niet elke ondernemer doet het. Een gemiste kans, denken wij. Niet alleen omdat we zelf beveiligingsgscamera’s verkopen, maar vooral omdat deze manier van beveiligen veel voordelen biedt. In deze blog vertellen we er meer over. Camerabewaking is er niet alleen voor grote bedrijven op enorme industrieterreinen. Ook jij als mkb-ondernemer kunt je pand ermee beschermen. Zo beschik je over een sterk beveiligingsteam. Niet fysiek, maar digitaal. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Altijd een signalement van de dader

Breekt er iemand bij je in, dan komen de opnames van beveiligingscamera’s goed van pas. Je kunt precies zien wat er is gebeurd. Bovendien helpen de beelden je om een signalement van de dader vast te stellen.

 

Beveiligingscamera’s schrikken af

Vaak wordt gedacht dat je beveiligingscamera’s voornamelijk gebruikt voor het signalement van de dader. Onterecht. Ze schrikken ook af. Zien inbrekers beveiligingscamera’s hangen, dan is de kans groot dat ze jouw pand overslaan.

 

Je kunt de schade beperken

Daarnaast is het mogelijk om beveiligingscamera’s aan te sluiten op een meldkamer. Gaat het alarm af, dan kan de meldkamer de situatie met behulp van de beelden snel beoordelen. Blijkt er een inbreker in het pand te zijn? Dan wordt er direct actie ondernomen. Zo kun je schade beperken en soms zelfs voorkomen.

 

Meer weten over beveiligingscamera’s?

Elke situatie vraagt om een andere vorm van camerabewaking. Bij Systra ICT kijken we welk systeem het best bij je past. We geven advies, zorgen voor vakkundige installatie en bieden live beeld. Zo heb je altijd zicht op je bedrijf.

​Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen

Wil je meer weten over het onderwerp beveiligingscamera’s?

Neem dan contact op met Harrie de Jong

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk

Op de hoogte blijven?