gecertificeerd netwerk

Gecertificeerd netwerk

Het netwerk vormt de basis van jouw ICT-omgeving. Je hebt behoefte aan continuïteit. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Daarom leveren wij netwerken inclusief certificaat. Zo weet je zeker dat de structuur goed in elkaar zit én beschik je over 25 jaar systeemgarantie.

 

Netwerk certificeren

Hebben wij een netwerk aangelegd, dan voeren wij een uitgebreide controle uit. Met een speciaal apparaat, een zogenoemde certifier, meten we de prestaties van de bekabeling. Dit doen we op basis van een aantal normen: ISO/IEC 11801, TIA 568-C en TIA 1152-A.

 

Stabiel netwerk

Voldoet het netwerk aan de normen, dan weet je zeker dat het goed in elkaar zit. Je voorkomt storingen en bespaart ICT-kosten op zowel de korte als lange termijn. Bovendien wordt het gemakkelijker om het netwerkonderhoud uit te voeren. Doet zich toch een probleem voor? Dan kun je bij ons terecht. Bij het certificaat krijg je namelijk 25 jaar systeemgarantie.

 

Professionele partner

Met een gecertificeerd netwerk investeer je op alle fronten in continuïteit. De ICT-omgeving presteert goed én je vormt een professionele partner. Belangrijk, want steeds vaker stellen verzekeraars, relaties en opdrachtgevers netwerkeisen. Door het certificaat te laten zien, toon je aan dat jouw ICT-omgeving stabiel werkt. En dat je een partner bent op wie zij kunnen rekenen.

 

Veilige keuze

  • Je voldoet aan de belangrijkste normen.
  • Het risico op storingen neemt af.
  • Bij problemen kun je bij ons terecht.

Onze werkwijze

Analyse

Een gecertificeerd netwerk begint bij een goede structuur. Daarom bekijken we de huidige situatie.

Advies

De ene keer adviseren we een paar wijzigingen, de andere keer een compleet nieuwe structuur.

Implementatie

We verzorgen de implementatie. Na afloop voeren we controles uit en certificeren we het netwerk.

Beheer

Een gecertificeerd netwerk kunnen we efficiënt beheren. Bij problemen geldt de systeemgarantie.

Het risico op storingen beperken?

Neem contact op