ict roadmap

Met de ICT Roadmap naar een stabiele basis

Ga je van ICT-probleem naar ICT-probleem? Stop dan met pleisters plakken, maar zoek uit waar het probleem écht vandaan komt. Onze ICT Roadmap helpt je daarbij. We maken je ICT-omgeving gezond, zodat je in control bent en blijft.

 

Je kunt je ICT-omgeving op en top laten beheren. Misschien doe je dat al wel. Maar als de omgeving niet goed in elkaar zit, blijf je bellen. Om dat te voorkomen, hebben wij de ICT Roadmap ontwikkeld. Met deze Roadmap helpen we je stap voor stap bij het creëren van een stabiele basis.

 

Stap 1: foto

We beginnen met een ‘foto’ van de huidige situatie. Van de internetverbinding tot je laptops en boekhoudsoftware, we brengen de volledige ICT-omgeving in kaart.

 

Stap 2: analyse

Daarna analyseren we de huidige situatie. Kloppen alle configuraties? Wat is de kwaliteit van de bekabeling? En hoe zit het met de beveiliging? Het resultaat is een totaaloverzicht van alle kansen en bedreigingen.

 

Stap 3: wensen

Een concreet advies is ons doel. Maar dat advies kunnen we pas geven als we jouw doelstellingen kennen. Hoe zie je de komende jaren tegemoet? Verwacht je groei? Ga je misschien verhuizen? Welke rol speelt ICT? En wil je hierin investeren of juist niet?

 

Stap 4: advies

Op basis van onze bevindingen geven we een bruikbaar advies. Met dit advies investeer je in wat je nodig hebt. En kun je de ICT-omgeving op een niveau brengen dat bij jouw organisatie past.

 

Stap 5: implementatie

Wat je met het advies doet, bepaal je zelf. Je kunt het als second opinion gebruiken, maar natuurlijk ook door ons laten uitvoeren. Tijdens de implementatie zorgen we ervoor dat het dagelijkse proces zoveel mogelijk kan doordraaien.

 

Stap 6: uitleg

Goed beheer begint bij goed gebruik. Daarom geven we na de implementatie een uitgebreide instructie. Zo kan iedereen op de juiste manier met de ICT-omgeving werken, wat veel vragen scheelt.

 

Stap 7: beheer

De ICT-omgeving is op niveau. Omdat de omgeving goed in elkaar zit, ervaar je veel minder problemen. Misschien zelfs helemaal niet meer. Hierdoor loop je bij het beheer niet meer achter de feiten aan, maar investeer je voortaan proactief in een stabiele basis.

 

Onze werkwijze

Analyse

Waar sta je nu? En welke kant wil je op? We verdiepen ons in jouw ICT-omgeving, processen en toekomstplannen, zodat we een passend advies kunnen geven.

Advies

Met onze kennis van IT, communicatie en beveiliging kijken we verder dan alleen jouw vraag. We komen met een advies waarmee je op alle fronten kansen benut.

Implementatie

Met behulp van de ICT Roadmap stemmen we ons advies af op jouw toekomstplannen. Op basis daarvan optimaliseren we het proces. Stap voor stap. Samen.

Beheer

De business verandert continu. En dat geldt ook voor de ICT-omgeving. Waar nodig sturen we bij, zodat ons advies blijft aansluiten bij actuele toekomstplannen.

Niet stilstaan maar vooruitgaan?

Neem contact op