phishing as a service

Eén simpele klik

Van virusscanners tot firewalls, je doet er alles aan om je ICT-omgeving te beveiligen. Toch zit het grootste gevaar tussen de bureaustoel en het beeldscherm. Eén simpele klik op een phishingmail kan tot duizenden euro’s schade leiden. Een risico dat alleen maar toeneemt nu hackers steeds slimmer worden. Daarom is het essentieel dat jouw organisatie optimaal beveiligd wordt tegen phishingaanvallen. De enige manier om e-mailfraude en gegevensverlies door phishing te voorkomen is mensen bewust te maken van de gevaren. Daarom bieden wij phishing as a service aan.

Zo werkt phishing as a service

Met onze ‘Phishing Test’ sturen we gedurende een jaar phishing mails naar alle medewerkers. Deze mails zijn natuurlijk niet gevaarlijk. Wel willen we weten hoeveel medewerkers erop klikken. Na elke mail delen we onze bevindingen en geven we advies. Waar moeten medewerkers de volgende keer op letten?

 

Niet leuk, wel leerzaam

In de val trappen is niet leuk, maar wel heel leerzaam. In een jaar tijd doen medewerkers veel nieuwe kennis op. En dat tegen een relatief kleine investering. Kortom: de moeite waard!

 

Phishing as a service bieden we aan in samenwerking met Guardian360, onze partner op het gebied van security. Guardian360 ziet security als een strategie, net als wij. Door de driehoek mens, proces en technologie optimaal op elkaar af te stemmen, zetten we ons met elkaar in voor een veilige ICT-omgeving.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met Harrie de Jong