printscan

Printscan: jouw printer versus de inktjetprinter

De ouderwetse inktjetprinter is weer helemaal van nu. Dankzij de nieuwe techniek heb je veel functies, maar weinig onderhoud. Ook bespaar je kosten, omdat je duurzamer en efficiënter werkt. Eerst zien, dan geloven? Laat jouw huidige printer dan vergelijken met een inktjetmodel.

 

Printscan

Bij Systra ICT bieden we tot 1 oktober een vrijblijvende printscan. Hierbij vergelijken we jouw huidige printer met een inktjetmodel. Van functies tot verbruik, we zetten alle aspecten tegenover elkaar. Wanneer je het typenummer van jouw apparaat mailt naar info@systra.nl, gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt het resultaat van de scan binnen vijf werkdagen.

 

Voordelen van inkjet

  • Kosten besparen
    Een inktjetprinter biedt een hoog rendement. In plaats van toners gebruik je inktzakken die maar liefst vier jaar meegaan. Bovendien start de apparatuur snel op, waardoor je je tijd efficiënt benut. Vergeet ook de eenvoudige techniek niet: het risico op foutmeldingen is minimaal.
  • Paperless office
    Papier heb je met een inktjetprinter niet meer nodig. Met de scanfunctie stuur je documenten eenvoudig naar de cloud. Omdat ze in een overzichtelijke mappenstructuur terechtkomen en doorzoekbaar zijn, vind je ze snel terug.
  • Duurzaam ondernemen
    Wil je printen en kopiëren, maar dan wel op een verantwoorde manier? Met een inktjetprinter genereer je in vergelijking tot een ‘normale’ printer 94 procent minder afval en verbruik je 96 procent minder stroom. Dat scheelt heel wat CO2-uitstoot.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met Harrie de Jong