Eindelijk, glasvezel in Kampen!

eindelijk glasvezel in kampen

Eindelijk, glasvezel op bedrijventerreinen in Kampen! Als in december dertig procent van de ondernemers interesse heeft, gaat DELTA Fiber Netwerk het netwerk aanleggen. Twijfel je? Met onze hulp stap je zonder problemen over. Het enige wat je ervan merkt, is dat je opeens een stuk sneller werkt. En dat voor aantrekkelijke tarieven.

 

Wat doet DELTA Fiber Netwerk?

DELTA Fiber Netwerk legt het glasvezelnetwerk aan. Door dit voor meerdere bedrijven in Kampen tegelijk te doen, kan dit zonder aansluitkosten worden gerealiseerd. Dit betekent dat je normaal zo’n €2.000,- betaalt, maar nu helemaal niets. Alleen dat maakt aanmelden al interessant. Je bedrijf aansluiten op het netwerk hoeft bovendien niet direct. Je kunt er ook voor kiezen om later over te stappen. Doet in december minimaal dertig procent van de Kamper ondernemers mee, dan wordt het netwerk daadwerkelijk op de bedrijventerreinen gerealiseerd.

 

Waarom glasvezel in Kampen?

Van Office365 tot VoIP-telefonie, steeds meer bedrijfsmiddelen zijn afhankelijk van een goede internetverbinding. Kies je voor glasvezel, dan investeer je in continuïteit:

  • De verbinding kan een oneindige hoeveelheid data aan. De snelheid ligt tot wel 1000/1000Mbps.
  • Je beschikt over je eigen aansluiting. Hierdoor hoef je de verbinding met niemand meer te delen en heb je geen last van digitale spitsuren.
  • Bij een traditionele verbinding duurt uploaden vaak zo’n twintig keer langer dan downloaden. Bij glasvezel is deze snelheid gelijk.
  • Voor glasvezel betaal je net zoveel als voor een traditionele coax- of koperaansluiting.

 

Twijfel je?

Wij denken graag met je mee, zodat je een weloverwogen besluit maakt. Samen bepalen we wat er moet gebeuren om de snelle glasvezelverbinding te gebruiken. Wil je meer weten, neem dan contact op met Korné Spaan via korne@systra.nl of 038-3338750.

​Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen

Wil je meer weten over het onderwerp glasvezel?

Neem dan contact op met Harrie de Jong

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk

Op de hoogte blijven?