Nieuw: in- én extern bellen via Microsoft Teams

nieuw in en extern...

De ringtone van Microsoft Teams is voor velen hét geluid van de coronatijd. Wanneer het vertrouwde deuntje klinkt, weet je het direct: een collega aan de lijn! Bellen via Microsoft Teams heeft zich in de afgelopen periode meer dan bewezen. En daarom is de tool uitgebreid. Vanaf nu kun je er ook mensen buiten je organisatie mee bereiken.

 

Hoe werkt het nieuwe bellen via Microsoft Teams?

Het werkt niet anders dan nu. Enige verschil is dat je intern, maar ook extern kunt bellen. Zowel vast als mobiel. Daarmee biedt Microsoft Teams een volwaardige telefonieoplossing.

 

Waarom is deze oplossing zo interessant?

Op dit moment doe je waarschijnlijk al veel met Microsoft Teams. Je belt met collega’s, werkt samen aan bestanden en chat met elkaar. Kies je ervoor om de telefonie uit te breiden, dan maak je jouw cloudplatform compleet. Er ontstaat één omgeving voor alle communicatie en data, waardoor je altijd en overal aan het werk kunt.

Voor wie is deze oplossing geschikt?

De oplossing is geschikt voor iedereen. Je kunt volledig overstappen, maar er ook voor kiezen om je bestaande centrale te upgraden. In dat geval verbind je jouw traditionele telefoonlijn aan het moderne Microsoft Teams-platform.

 

Wat zijn de voordelen?

Microsoft Teams Telefonie biedt veel mogelijkheden. Zo kun je keuzemenu’s instellen, software integreren en smartphones koppelen. Op basis van wat je nodig hebt, stem je de oplossing volledig op jouw situatie af. Wanneer je volledig overstapt op de cloud, bespaar je bovendien kosten. Je kunt in dat geval namelijk eenvoudig op- en schalen.

 

Hoeveel tijd kost het overstappen?

Niet veel. De telefonieoplossing is binnen een paar dagen te implementeren, zelfs over meerdere vestigingen. Na afloop beschik je over een stabiele telefonieoplossing. En kun je altijd en overal aan het werk.

​Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen

Wil je meer weten over het onderwerp Microsoft Teams?

Neem dan contact op met Harrie de Jong

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk

Op de hoogte blijven?