Whitepaper: Geen last meer van phishingmail!

whitepaper geen last meer...

Met Microsoft Exchange Online kun je altijd en overal aan het werk. Maar daarin schuilt ook een gevaar: voor je het weet ontstaat er een datalek of wordt je systeem platgelegd door gijzelsoftware. In het mkb gebeurt dit meestal via phishingmail. Een aanval kost gemiddeld € 100.000. Veel geld, zeker als je beseft dat je zo’n aanval eenvoudig kunt voorkomen. Het enige wat je hoeft te doen, is Outlook upgraden met Advanced Threat Protection.

 

 Met Advanced Threat Protection beveilig je je e-mail. Je voegt als het ware een IT-specialist toe die al je e-mails checkt voordat ze in je inbox terechtkomen. Deze IT-specialist is een echte kenner die precies weet welke e-mails een gevaar vormen voor je bedrijfsvoering.

 

Zo werkt het

  • Ontvang je een mail, dan komt die eerst in een geïsoleerde omgeving terecht.
  • Van de afzender tot eventuele links en bijlagen, alles wordt gecheckt. Dit duurt maar een paar seconden.
  • Veilige e-mails ontvang je in je mailbox.
  • Gevaarlijke e-mails worden in de map ‘ongewenste e-mail’ geplaatst, naar een e-mailadres van IT-beheer omgeleid of in quarantaine gezet. Hetzelfde geldt voor onveilige bestanden in SharePoint, OneDrive en Teams.

 

Voor- en achteraf

Advanced Threat Protection checkt phishingmail voor-, maar ook achteraf. Klik je per ongeluk op een gevaarlijke link, dan kom je niet direct op de onveilige website terecht. Eerst word je doorverwezen naar een pagina van Office 365. Zo kun je je browser op tijd afsluiten. En staan cybercriminelen voor een dichte deur.

 

Lees de whitepaper: Geen last meer van phishingmail

 

Meer weten?

Wil jij digitaal groeien én zorgeloos blijven mailen? Van je laptop tot smartphone, met Advanced Threat Protection beveilig je al je apparaten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

​Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen

Wil je meer weten over het onderwerp phishing?

Neem dan contact op met Harrie de Jong

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk

Op de hoogte blijven?