Binnen een paar dagen een compleet camerasysteem voor Mussche B.V. uit Staphorst

binnen een paar dagen...

Mussche B.V. uit Staphorst is actief in de bouw- en infrawereld. Van grondverzet en sloopwerk tot de aanleg van riolering en bestrating, het bedrijf neemt alles uit handen. Alhoewel, handen komen er niet vaak meer aan te pas. Machines doen het grote werk. Zonder shovels, kranen en vrachtauto’s kan het bedrijf niet. Toen er onlangs werd ingebroken, besloten eigenaren Bernard en Jan te investeren in een professioneel camerasysteem.

 

Ze zijn met hun bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein in Staphorst. Tot voor kort hadden ze geen camerabeveiliging, maar dat veranderde na een inbraak. Bernard nam contact met ons op, waarna René direct langskwam om de locatie te bekijken en wensen te inventariseren.

 

Een paar dagen later hingen er vier camera’s. De kans dat er nu nog inbrekers op het terrein van Mussche komen is klein. Alleen de camera’s schrikken inbrekers al af. Bovendien kan Bernard via zijn telefoon precies zien wat er gebeurt. Registreert het camerasysteem beweging, dan wordt er gelijk actie ondernomen.

Wil je meer weten over camerasystemen?

Neem dan contact op met Harrie de Jong