ict bedrijven zwolle

ICT-bedrijven Zwolle

Systra ICT valt eigenlijk niet onder de ICT-bedrijven in Zwolle. We bevinden ons onder de rook van deze stad, aan de N50 bij Kampen. Vanuit ons kantoor beheren en optimaliseren we dagelijks ICT-omgevingen van tientallen bedrijven in heel Nederland.

 

Onze diensten

Met onze diensten kunnen we de continuïteit van jouw volledige ICT-omgeving bewaken. Vanuit het onderdeel IT zorgen we voor een werkplek die altijd werkt, bij het onderdeel Communicatie stemmen we apparaten en applicaties optimaal op elkaar af en met Beveiliging houden we ongewenst bezoek buiten de deur.

ICT Roadmap

Veel ICT-bedrijven in Zwolle bieden dezelfde diensten aan als wij. Het verschil zit ‘m in de aanpak. Zo werken wij met een ICT Roadmap, waarin we samen onderzoeken hoe je jouw ICT-omgeving kunt optimaliseren. Interessant, omdat in de praktijk vaak blijkt dat verschillende problemen dezelfde oorzaak hebben. Door de omgeving in één keer goed in te richten, loop je niet meer achter de feiten aan en beschik je voortaan over een stabiele basis.

 

Kennis van security

Een ander punt waarop we ons onderscheiden van ICT-bedrijven in Zwolle, is de kennis van security. Bij elk project dat we uitvoeren, hebben we aandacht voor dit thema. Belangrijk, zeker nu het risico op een digitale inbraak steeds groter wordt. We beschikken over handige tools om hackers tegen te gaan en bieden geavanceerde producten om je pand te beveiligen. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf zowel fysiek als digitaal goed beschermd is.

Ons team

Het team van Systra ICT is groot genoeg voor professionele support en klein genoeg om jou en je bedrijf te kennen. We komen regelmatig langs, zodat we op de hoogte zijn van wat er speelt. Ook delen we onze kennis onderling. Hierdoor kunnen we snel helpen bij korte vragen, maar ook uitgebreid adviseren bij plannen voor de toekomst.

 

Op zoek naar ICT-bedrijven in Zwolle?

Ben je op zoek naar ICT-bedrijven in Zwolle? We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van IT, communicatie en beveiliging. Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met Harrie de Jong