ict zwolle

ICT Zwolle

Wij zijn Systra ICT. Partner bij vooruitgang. Van documentoplossingen tot een online werkplek, we laten technologie meegroeien met de business. Een veilige keuze, want zo ben je goed beschermd én kun je processen blijven verbeteren. Daarmee vormt technologie de motor van jouw bedrijf. En ben je up-to-date. Altijd.

 

Cloud

In de cloud werken. We doen het allemaal. Kijken, klikken, kopen en je bent in de lucht. Ideaal, maar benut je alle voordelen eigenlijk wel? Om daarachter te komen, onderzoeken we samen welke oplossing op de lange termijn het best bij jouw organisatie past. Dé cloud bestaat namelijk niet. Jóuw cloud wel.

 

Jouw cloud

Werk je in de cloud, dan ben je flexibel en bespaar je kosten. Althans, dat is de bedoeling. Op de lange termijn vallen de resultaten soms tegen. Daarom helpen wij je het juiste platform te kiezen. Dat kan een clouddienst zijn, zoals Microsoft Windows Azure, maar ook een toepassing die lokaal draait.

 

ICT beheer Zwolle

Geen bericht is goed bericht. Daar gaan we voor bij het beheer en de controle van jouw ICT-omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, houden wij de apparaten en applicaties draaiende. Het enige wat je ervan merkt, is dat je altijd en overal aan de slag kunt.

 

Stabiele technologie

Wil je maximaal presteren, dan kun je vandaag de dag niet meer zonder stabiele technologie. Daarom monitort onze servicedesk alle apparaten en applicaties. We installeren updates, maken back-ups en lossen problemen op. Zo voorkomen we stilstand. En groeit technologie uit tot een stabiele factor binnen het proces.

Security

Failliet gaan. Het is misschien wel je grootste nachtmerrie. En daarom doe je er alles aan om elk jaar met mooie cijfers af te sluiten. Toch kun je zomaar onaangenaam verrast worden. Criminelen verdienen goud geld met het hacken van systemen en steken steeds meer tijd in doelgerichte acties. Eén simpele klik kan al leiden tot het einde van jouw bedrijf. Tijd voor maatregelen dus.

 

Systeem beschermen

Wil je je systeem beschermen, dan heb je bewaking nodig. Wij doen dit met speciale beveiligingssoftware. Signaleert de software gevaar, dan komt er een melding bij ons binnen en nemen we maatregelen. Ook zelf krijg je een waarschuwing als een mail of website onveilig is. Handig, want zo verklein je de kans op een hack. En houd je reputatieschade en financiële problemen buiten de deur.

 

Advies

De business verandert continu. Net wanneer je denkt dat je klaar bent, komt er weer iets nieuws op je pad. Wil je bij de tijd blijven? Begin dan met de ICT-omgeving. Op basis van jouw toekomstplannen geven we advies om processen te verbeteren. Zo brengen we je verder. Stap voor stap. En laten we technologie uitgroeien tot de motor van jouw bedrijf.

 

Ontwikkelen met IT

Ga je investeren in innovatie? Sta je op het punt een bedrijf over te nemen? Of heb je te maken met nieuwe regelgeving? Vrijwel elke verandering raakt de ICT-omgeving. Het is zelfs zo dat je met behulp van technologie ontwikkelingen kunt versnellen. Hoe je dat doet? Met onze ICT-roadmap komen we tot een advies waarmee je verder kunt. En zorgen we ervoor dat je nooit achter de feiten aanloopt.

Documentoplossingen

Minder afdrukken? Koop een printer. Maakten printers de stapel papier vroeger alleen maar groter, nu zorgen ze er juist voor dat je documenten duurzaam en overzichtelijk kunt beheren. Zowel in de kast als digitaal.

 

Documenten beheren

Een tussenstation om een document van de ene naar de andere plek te brengen. Dat is de printer van nu. Je kunt documenten kopiëren en afdrukken, maar ook scannen en in de cloud bewaren. Een uitkomst, zeker als je papierloos wilt werken. De gescande documenten zijn doorzoekbaar, waardoor je ze snel terugvindt. Bovendien wordt er gelijk een back-up gemaakt.

Online werkplek

Overstappen naar een online werkplek? Je hebt het misschien al stapsgewijs gedaan, maar door de bonte verzameling van cloudapplicaties mis je overzicht en zijn de kosten alsnog hoog. Wij creëren een compleet, veilig en flexibel platform waarop jij en je mensen overal, altijd en met elk apparaat aan de slag kunnen. Of je nou op kantoor in Zwolle werkt of bij een klant op locatie bent, je kan altijd aan het werk.

 

Implementatie en beheer

Wij stellen een passende online werkplek samen, verzorgen de implementatie en geven trainingen, zodat je Microsoft 365 optimaal gebruikt. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, back-up, licenties en support. Zo investeer je in een veilig, stabiel en modern platform dat met jouw organisatie meebeweegt. Wat wil je nog meer?

Onze werkwijze

Analyse

Eerst analyseren we jouw ICT-omgeving. Signaleren we verbeterpunten, dan lossen we die in overleg op.

Monitoring

Is de kwaliteit van de ICT-omgeving op niveau, dan starten we met monitoren. Dit doen we op de achtergrond. Je merkt er niks van.

Beheer

We stemmen ons serviceniveau af op jouw proces. Zo maken we van technologie een stabiele factor binnen het proces.

Advies

Je wilt grip hebben op vandaag, maar ook op morgen. Daarom delen we kansen om te blijven ontwikkelen. Zo ben je up-to-date. Altijd.

‘Wat ons aansprak was dat Systra ICT een soortgelijk, kleinschalig bedrijf is als wij. We hadden gelijk een klik’. ‘Willem Beens verzorgde de servermigratie. Dat verliep voorspoedig, we konden gewoon doorwerken.’

Marthijn Riezebeek,
mede-eigenaar,
Hamar Installatie Adviseurs

Lees de case

ICT dienstverlening uitbesteden in Zwolle?

Neem contact op