Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

Ik ben specialist op het gebied van telefonie, data en beveiliging. Daar adviseer ik bedrijven over. Ik kijk eerst goed naar hun omstandigheden en behoeften. Maar nog belangrijker is wat er in de toekomst nodig is. Op basis hiervan kan ik een goed advies geven voor een langere tijd.

 

De veelzijdigheid van ICT maakt dat ik graag met dit vak bezig ben. Er zijn continu veranderingen en nieuwe uitdagingen. Daarom is geen dag hetzelfde.

 

Bij Systra werken betekent uitdagingen aangaan en die samen met je collega’s oplossen. We werken prettig samen binnen het team en de sfeer is goed.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Ervaren Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

Remco Reumer

Junior IT specialist

René Tippe

Data- en telecom specialist

“Elke dag werken met de nieuwste technologie en uitdagende projecten. Hierbij is veel vrijheid voor eigen initiatieven om de klant en Systra verder te helpen ontwikkelen”

Willem Beens