Rick Reurink

Senior IT specialist

Ik begeleid organisaties bij hun reis naar de cloud. Door de juiste technische oplossingen in te zetten, maak ik het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker.

 

Als senior IT-specialist ben ik op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Ik weet veel over de cloud, zoals Microsoft 365 en Microsoft Azure. Ook beschik ik over kennis op het gebied van infrastructuren, beveiliging, communicatie, mobile en business-applicaties. Of het nu gaat om het inrichten van een online werkplek of het samenvoegen van ICT-omgevingen, ik kan overal bij helpen.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Jarno Hattem

Data- en telecomspecialist

Bart Nieuwenhuis

Assistent IT specialist

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

“Elke dag werken met de nieuwste technologie en uitdagende projecten. Hierbij is veel vrijheid voor eigen initiatieven om de klant en Systra verder te helpen ontwikkelen”

Willem Beens