Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Ik houd ik mij vooral bezig met het ondersteunen van klanten in het gebruik van ICT producten. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in zaken rondom netwerken.

 

Zolang ik me kan herinneren, ben ik met al met computers bezig. Dus de keuze was makkelijk gemaakt toen ik een opleiding moest kiezen op school. En ik ben nog steeds blij met die keuze voor ICT.

 

Ook na m’n werk ben ik wel bezig met ICT, zoals het soft- en hardware uitzoeken op internet. En ik klus af en toe. Maar als een keer niks te doen heb, ga ik een stuk rond lopen of kijk ik graag een film of een serie.

 

Ik krijg bij Systra de kans om mijn kennis uit te breiden. En daar ben ik blij mee want de meeste ICT bedrijven vragen direct om ervaring. Bij Systra is er altijd een collega in de buurt met een antwoord op mijn vragen, dat werkt heel prettig.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Ervaren Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

René Tippe

Data- en telecom specialist

Erik Steenbergen

IT specialist

Rick Reurink

Senior IT specialist

“Werken met gedreven collega’s, waarbij vertrouwen en collegialiteit vanzelfsprekend zijn en de klant wordt voorzien van een professionele werkplek, geeft voldoening”

Johan van den Berg