Willem Beens

Senior IT specialist

Binnen Systra ICT voer ik verschillende projecten uit. Zo help ik organisaties bij het optimaal benutten van de cloud. Wat de vraag ook is, ik zoek altijd naar de best passende oplossing. Dat vraagt om een implementatie die aansluit bij de bedrijfsprocessen. Als ICT-specialist denk ik daarover mee.

 

Staat er een passende oplossing op papier, dan vind ik het belangrijk om organisaties actief te betrekken. Ik doe dit door uit te leggen wat ik heb bedacht of door een pilot te draaien. Pas als alles duidelijk is, start ik met de implementatie. Daarbij stel ik een gedetailleerd plan van aanpak op, zodat ik zeker weet dat de oplossing uiteindelijk optimaal bij de organisatie aansluit.

 

Na de implementatie blijf ik met organisaties in gesprek. Waar lopen ze tegenaan? En met welke tools is een oplossing verder te verbeteren? Als Microsoft Business Partner zijn we bij Systra ICT op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor we organisaties goed kunnen adviseren. Ik vind het mooi om op deze manier van betekenis te zijn.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

Korné Spaan

Accountmanager

Jasper Dekker

IT specialist

“Werken bij Systra biedt veel uitdaging en de mogelijkheid om mee te ontwikkelen met onze klant”

Evert Jan Kin