Remco Reumer

Junior IT specialist

Als Microsoft 365 specialist ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van organisaties bij het optimaal gebruikmaken van het Microsoft 365-platform. Dit houdt in dat ik me bezighoud met het opzetten en beheren van Microsoft 365-omgevingen, het oplossen van technische problemen en het bieden van ondersteuning aan eindgebruikers.

 

Mijn drijfveer is om organisaties te helpen bij het optimaal benutten van de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft. Dit platform biedt zoveel meer dan alleen e-mail en agenda, en het is geweldig om te zien hoe bedrijven productiever en efficiënter kunnen werken met behulp van Microsoft 365. Ik vind het een uitdaging om organisaties te adviseren en te begeleiden bij het implementeren van nieuwe technologieën en processen.

 

Daarnaast vind ik het leuk om te werken in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Microsoft 365 is een dynamisch platform dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen. Als Microsoft 365 specialist moet ik op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen en ervoor zorgen dat mijn klanten optimaal profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

 

Ik hou ervan om uitdagende problemen op te lossen en ik ben altijd op zoek naar manieren om de productiviteit en efficiëntie van mijn klanten te verbeteren. Als Microsoft 365 specialist ben ik er trots op dat ik bijdraag aan het succes van onze klanten.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Willem Beens

Senior IT specialist

René Tippe

Data- en telecom specialist

Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

“Werken bij Systra biedt veel uitdaging en de mogelijkheid om mee te ontwikkelen met onze klant”

Evert Jan Kin