Johan van den Berg

Senior IT specialist

Van kleins af aan spreekt alles met een kabel of een scherm mij aan. Daarom besloot ik na het voortgezet onderwijs de opleiding DataCom te volgen. Het was in die tijd moeilijk om werk te krijgen in de ICT, waardoor ik na mijn opleiding de verhuizingen in rolde. Gelukkig vond ik na een paar jaar alsnog een baan in mijn vakgebied en kon ik eindelijk losgaan. Van een servermigratie tot de aanleg van een wifinetwerk, tot op de dag van vandaag doe ik het allemaal met veel plezier.

 

Als je mij aan de lijn krijgt, hoor je misschien dat ik oorspronkelijk uit Rotterdam kom. Ik ben daar geboren en vervolgens met mijn drie broers en zus in Spijkenisse opgegroeid. Sinds 2009 woon ik met mijn vrouw in Zwolle. Samen hebben we een dochter en een zoon. Van uitstapjes naar het bos tot buiten voetballen, in mijn vrije tijd breng ik graag tijd met hen door. Klussen vind ik ook leuk.

 

Bij Systra ICT houd ik me bezig met uiteenlopende werkzaamheden. Ik monitor ICT-omgevingen, bied support aan klanten en voer servermigraties uit. Grootste uitdaging? Samen met collega’s tot oplossingen komen waarmee we onze klanten blij kunnen maken. Dat geeft mij veel voldoening.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Rick Reurink

Senior IT specialist

Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Korné Spaan

Accountmanager

“Werken bij Systra biedt veel uitdaging en de mogelijkheid om mee te ontwikkelen met onze klant”

Evert Jan Kin