René Tippe

Data- en telecom specialist

Samen met klanten bedenk ik oplossingen en ik voer deze graag netjes uit, dat vind ik belangrijk. Dat kan ook met apparatuur van goede kwaliteit, zoals camera-, alarm- en VoIP systemen. Als het allemaal goed werkt, dat geeft een voldaan gevoel.

 

Elke dag is anders bij Systra. Gemiddeld ben ik een dag per week op kantoor aanwezig, de andere dagen werk ik voor klanten op locatie. Ik ontmoet zo veel mensen en het werk is gevarieerd. Dat maakt werk in de ICT leuk.

 

Om in conditie te blijven fitness ik regelmatig, maar sport kijken doe ik ook graag. Motorrijden, motoren en auto’s: het heeft mijn belangstelling.

 

Het is een gezellig team bij Systra: veel overleg onderling en zo regelen wij de zaken goed. Maar ik doe ook veel zelfstandig, zoals de planning maken en materialen bestellen. Die verantwoordelijkheid is heel fijn en geeft je vrijheid.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Erik Steenbergen

IT specialist

Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

Jasper Dekker

IT specialist

“Elke dag werken met de nieuwste technologie en uitdagende projecten. Hierbij is veel vrijheid voor eigen initiatieven om de klant en Systra verder te helpen ontwikkelen”

Willem Beens