Erik Steenbergen

IT specialist

Door het volgen van cursussen verdiep ik me steeds meer in Microsoft 365 en cybersecurity. Dit vind ik interessante onderwerpen, deze techniek staat nooit stil. Er blijft hierin altijd wat te leren.

 

Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in ICT. Elke dag bellen verschillende bedrijven, je weet dan ook niet altijd van tevoren wat je die dag kan verwachten. Het kan maar zo zijn dat er een storing is waar je een halve dag mee bezig bent. Maar ik vind het leuk om storingen op te lossen; je moet soms snel handelen en de juiste oplossing bedenken. Die afwisseling maakt het werk zo leuk.

 

Ik ben regelmatig aan het mountainbiken. Ik breng in de avonden veel tijd door met m’n vriendin en familie. Verder houd ik van gadgets, gamen en series. ‘s Avonds geniet ik regelmatig van een film. Het weekend staat vooral in het teken van gezelligheid, op deze dagen breng ik veel tijd door met mijn vrienden en drinken we een biertje.

 

Het contact met de klanten en het schakelen met mijn collega’s maakt mijn werk interessant. Ook is het fijn dat je word vrijgelaten waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. Eigenlijk is geen enkele dag hetzelfde als de dag ervoor. Het team van Systra is jong, het is een gezellige club en er hangt een goede sfeer op kantoor.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Ervaren Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Arnoud Jens

IT specialist

Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Korné Spaan

Accountmanager

“Werken met gedreven collega’s, waarbij vertrouwen en collegialiteit vanzelfsprekend zijn en de klant wordt voorzien van een professionele werkplek, geeft voldoening”

Johan van den Berg