Arnoud Jens

IT specialist

Bel je naar Systra ICT met een vraag of probleem, dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Als ICT-specialist luister ik naar je verhaal en zorg ik ervoor dat je snel weer aan het werk kunt.

 

Elke situatie is anders. De ene keer heb ik binnen een paar minuten een antwoord, de andere keer moet ik eerst wat research doen. Door op zoek te gaan naar de echte oorzaak, voorkom ik dat het probleem zich nog een keer voordoet.”

 

Het klinkt gek, maar natuurlijk heb ik liever niet dat je mij en mijn collega’s belt. Daarom houd ik me ook bezig met de monitoring van systemen, zowel op afstand als op locatie. Op die manier signaleer ik problemen op tijd. En kan ik ze oplossen voordat je er tegenaan loopt.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Jasper Dekker

IT specialist

Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

“Elke dag werken met de nieuwste technologie en uitdagende projecten. Hierbij is veel vrijheid voor eigen initiatieven om de klant en Systra verder te helpen ontwikkelen”

Willem Beens