Bart Nieuwenhuis

Assistent IT specialist

Sinds een jaar ga ik vanuit mijn woonplaats Grafhorst iedere dag naar het kantoor van Systra ICT. Ik houd mij bezig met het ondersteunen van de Servicedesk, dit doe ik door oplossingsgericht te werken. Ook ben ik verantwoordelijk voor bepaalde bestellingen en facilitaire zaken.

 

Ik vind het leuk om een helpende hand te zijn binnen het team. Het klaarstaan voor anderen geeft mij motivatie om met de volgende klus te beginnen. De omgang met mijn collega’s ervaar ik als prettig, de open sfeer geeft  ruimte voor gesprek en persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te vissen en te genieten van de natuur.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Erik Steenbergen

IT specialist

Julian Smit

Data- en telecomspecialist

René Tippe

Data- en telecom specialist

“Werken met gedreven collega’s, waarbij vertrouwen en collegialiteit vanzelfsprekend zijn en de klant wordt voorzien van een professionele werkplek, geeft voldoening”

Johan van den Berg