Bart Nieuwenhuis

Assistent IT specialist

Sinds een jaar ga ik vanuit mijn woonplaats Grafhorst iedere dag naar het kantoor van Systra ICT. Ik houd mij bezig met het ondersteunen van de Servicedesk, dit doe ik door oplossingsgericht te werken. Ook ben ik verantwoordelijk voor bepaalde bestellingen en facilitaire zaken.

 

Ik vind het leuk om een helpende hand te zijn binnen het team. Het klaarstaan voor anderen geeft mij motivatie om met de volgende klus te beginnen. De omgang met mijn collega’s ervaar ik als prettig, de open sfeer geeft  ruimte voor gesprek en persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te vissen en te genieten van de natuur.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Ervaren Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Willem Beens

Senior IT specialist

Rick Reurink

Senior IT specialist

Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

“Elke dag werken met de nieuwste technologie en uitdagende projecten. Hierbij is veel vrijheid voor eigen initiatieven om de klant en Systra verder te helpen ontwikkelen”

Willem Beens