beveiliging genemuiden

Beveiliging Genemuiden

Je winkel in de buurt van Genemuiden beveiligen tegen inbrekers, de entree in beeld brengen om aan certificeringseisen te voldoen of een productieproces volgen om stilstand tegen te gaan. Beveiliging kan verschillende doelen hebben. Wij helpen je deze doelen te bereiken.

Camerabeveiliging Genemuiden

Beveiligingscamera’s zijn er in allerlei soorten en maten. En precies daarom willen we weten wat jouw doel is. De ene keer blijkt beeldkwaliteit belangrijk, terwijl het de andere keer vooral gaat om het kiezen van een goede positie. Door de juiste afwegingen te maken, weet je zeker dat je investeert in een systeem dat doet wat het moet doen.

 

Onderdeel van het netwerk

Plaatsen we camera’s, dan breidt het netwerk uit. Wij zorgen ervoor dat de camera’s werken én dat andere apparaten en applicaties binnen het netwerk blijven functioneren. Ook voeren we periodiek controles uit. Op die manier bereik je jouw doel niet alleen vandaag, maar over een week, maand of jaar nog steeds.

Alarmsysteem Genemuiden

Plaats je een alarmsysteem, dan is dat vaak omdat de verzekeraar daarom vraagt. Er gelden allerlei eisen. En dat is logisch. Daarom kijken wij verder dan alleen het systeem. We maken een beveiligingsplan. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraar én houd je ongewenst bezoek buiten de deur.

 

Beveiligingsplan

Een alarmsysteem is meer dan het systeem zelf. Van gecertificeerde sloten en brandwerend glas tot beveiligingscamera’s, wij geven advies op alle fronten. Door een beveiligingsplan te maken, behaal je met een minimale investering maximaal resultaat. Ook geven we trainingen op het gebied van bewustwording. Belangrijk, want een veilige omgeving begint bij jezelf.

Toegangscontrole Genemuiden

Iedereen zomaar binnenlaten? Liever niet. Je wilt kostbare apparatuur beschermen, de privacy waarborgen en processen ongestoord laten doordraaien. Toegangscontrole vormt de oplossing. Je bepaalt hiermee zelf wie je waar toegang geeft.

 

Grip op binnen en buiten

Met een vingerscan bij de entree kun je bezoekers gericht binnenlaten en met een elektronisch sleutelplan regel je waar medewerkers wel of juist niet mogen komen. Toegangscontrole biedt grip op zowel binnen als buiten. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt.

 

Gecertificeerde partner

Of het nu gaat om een bestaand of nieuw pand, als gecertificeerde beveiligingspartner kunnen we alles voor je regelen. We zijn aangesloten bij VEB. Dit geeft jou de zekerheid van een betrouwbare oplossing waarmee je aan alle eisen voldoet.

Onze werkwijze

Analyse

We nemen de eisen van de verzekeraar door en kijken hoe jouw pand eruitziet of eruit komt te zien.

Advies

In het beveiligings-plan beschrijven we hoe je met een minimale investering maximaal resultaat behaalt.

Implementatie

We voorzien het pand van de benodigde oplossingen en geven trainingen op het gebied van bewustwording.

Beheer

Elk jaar komen we langs om te controleren of het veiligheidsniveau nog op peil is en je aan alle eisen voldoet.

Voldoen aan de eisen van de verzekeraar?

Neem contact op