beveiliging staphorst

Beveiliging Staphorst

Je winkel in de buurt van Staphorst beveiligen tegen inbrekers, de entree in beeld brengen om aan certificeringseisen te voldoen of een productieproces volgen om stilstand tegen te gaan. Beveiliging kan verschillende doelen hebben. Wij helpen je met een alarmsysteem, camerabeveiliging en toegangscontrole deze doelen te bereiken.

Camerabeveiliging Staphorst

Beveiligingscamera’s zijn er in allerlei soorten en maten. En precies daarom willen we weten wat jouw doel is. De ene keer blijkt beeldkwaliteit belangrijk, terwijl het de andere keer vooral gaat om het kiezen van een goede positie. Door de juiste afwegingen te maken, weet je zeker dat je investeert in een systeem dat doet wat het moet doen.

 

Onderdeel van het netwerk

Plaatsen we camerabeveiliging, dan breidt het netwerk uit. Wij zorgen ervoor dat de beveiligingscamera’s werken én dat andere apparaten en applicaties binnen het netwerk blijven functioneren. Ook voeren we periodiek controles uit. Op die manier bereik je jouw doel niet alleen vandaag, maar over een week, maand of jaar nog steeds.

Alarmsysteem Staphorst

Plaats je een alarmsysteem, dan is dat vaak omdat de verzekeraar daarom vraagt. Er gelden allerlei eisen aan alarmsystemen en alarmbeveiliging. En dat is logisch. Daarom kijken wij verder dan alleen het systeem. We maken een beveiligingsplan. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraar én houd je ongewenst bezoek buiten de deur.

 

Beveiligingsplan

Een alarmsysteem is meer dan het systeem zelf. Van gecertificeerde sloten en brandwerend glas tot camerabeveiliging, wij geven advies op alle fronten. Door een beveiligingsplan te maken, behaal je met een minimale investering maximaal resultaat. Ook geven we trainingen op het gebied van bewustwording. Belangrijk, want een veilige omgeving begint bij jezelf.

Toegangscontrole Staphorst

Iedereen zomaar binnenlaten? Liever niet. Je wilt kostbare apparatuur beschermen, de privacy waarborgen en processen ongestoord laten doordraaien. Toegangscontrole vormt de oplossing. Je bepaalt hiermee zelf wie je waar toegang geeft.

 

Grip op binnen en buiten

Met een vingerscan bij de entree kun je bezoekers gericht binnenlaten en met een elektronisch sleutelplan regel je waar medewerkers wel of juist niet mogen komen. Toegangscontrole biedt grip op zowel binnen als buiten. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt.

 

Gecertificeerde partner beveiliging

Of het nu gaat om een bestaand of nieuw pand, als gecertificeerde beveiligingspartner kunnen we alles voor je regelen. We zijn aangesloten bij VEB. Dit geeft jou de zekerheid van een betrouwbare oplossing waarmee je aan alle eisen voldoet.

Onze werkwijze

Analyse

We nemen de eisen van de verzekeraar door en kijken hoe jouw pand eruitziet of eruit komt te zien.

Advies

In het beveiligings-plan beschrijven we hoe je met een minimale investering maximaal resultaat behaalt.

Implementatie

We voorzien het pand van de benodigde oplossingen en geven trainingen op het gebied van bewustwording.

Beheer

Elk jaar komen we langs om te controleren of het veiligheidsniveau nog op peil is en je aan alle eisen voldoet.

Beveiliging Staphorst in de praktijk

10 min

Inbraak voorkomen? Eenvoudiger dan je denkt!

Ben jij voorbereid op criminaliteit? Dit jaar staat de Week van de Veiligheid in het teken van weerbaarheid. Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Wij geven zes tips om een inbraak te voorkomen. Met bijvoorbeeld een alarmsysteem kun je een inbreker op heterdaad betrappen. Precies wat je van een alarmsysteem verwacht, maar natuurlijk wil je een inbraak liever voorkomen. Gelukkig zijn er, in combinatie met een alarmsysteem, nog veel meer manieren om je pand te beveiligen. Vaak is het zelfs eenvoudiger dan je denkt!

Harrie de Jong

1 juni 2024

Voldoen aan de eisen van de verzekeraar?

Neem contact op