Wij zijn VEB-gecertificeerd!

wij zijn veb gecertificeerd

De richtlijnen kunnen we dromen, alle controles zitten erop en het certificaat is binnen. Éindelijk mogen we het vertellen: we zijn aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven! Een mooie stap, want dit betekent dat we onze oplossingen vanaf nu mogen voorzien van een officieel VEB-kwaliteitsbewijs. Dit bewijs kun jij als klant gebruiken om je inventaris te laten verzekeren.

 

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) is de belangrijkste brancheorganisatie in de beveiligingssector. Aansluiten kan niet zomaar. Je moet over de juiste vakdiploma’s beschikken en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hierop worden we bij Systra ICT nu elk jaar gecontroleerd.

 

Beveiligingsplan

Eén van de kwaliteitseisen van de VEB is dat we werken conform de Verbeterde Risico Klassen Indeling, een richtlijn die wordt voorgeschreven door het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid en het Verbond van Verzekeraars. De VRKI helpt ons bij het opstellen van een adequaat beveiligingsplan. Stelt jouw verzekeraar specifieke eisen, dan kun je bij ons dus terecht voor een betrouwbaar advies.

 

Kwaliteitsbewijs

Alle installaties die we opleveren, mogen we vanaf nu voorzien van een kwaliteitsbewijs. Een uitkomst, want hiermee kun je aantonen dat je je pand hebt laten beveiligen door een VEB-erkende installateur. Dat maakt het afsluiten van een verzekering een stuk gemakkelijker. Het kwaliteitsbewijs is één jaar geldig. Sluit je een onderhoudscontract af, dan wordt deze termijn met vijf jaar verlengd.

 

Zekerheid

Bij Systra ICT vinden we veilig werken heel belangrijk. We weten alles over firewalls en virusscanners, maar ook over alarmsystemencamera’s en toegangscontrole. Dat we bij de VEB zijn aangesloten, vormt een mooie erkenning van ons werk. Maar bovenal heb jij nu de zekerheid dat je jouw wensen kunt omzetten in doeltreffende oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

​Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen

Wil je meer weten over het onderwerp security?

Neem dan contact op met Harrie de Jong

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk

Op de hoogte blijven?