Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

Uw productieproces optimaliseren? Slimmer samenwerken met ketenpartners? Of advies nodig bij een ingewikkeld probleem? U vertelt wat u wilt bereiken, waarna ik de brug sla tussen business en technologie. Door leveranciers de juiste vragen te stellen, komen we samen tot een oplossing die u verder brengt.

 

Bijna elke investering is vandaag de dag voorzien van slimme technologie. Keuzes maken? Dan heeft u een accountant nodig voor financieel advies, maar ook een ICT-adviseur die meedenkt over kwaliteit, impact en voorwaarden. Ik schuif graag aan, zodat de investering het beoogde doel bereikt.

 

Als partner bij vooruitgang help ik bij ieder vraagstuk. Ik geef deskundig en onafhankelijk advies. Ga elke uitdaging aan. En ben pas tevreden als technologie voor u werkt. Een vraagstuk aan mij voorleggen? Neem gerust contact op via 06-53470689.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft bij Systra ICT en dat de collega’s zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Dat is een belangrijke voorwaarde van een goed werkend bedrijf. Dat is voor ons team natuurlijk goed, maar ook voor onze klanten.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Ervaren Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
Competitief salaris

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Jasper Dekker

IT specialist

Erik Steenbergen

IT specialist

Arnoud Jens

IT specialist

“Werken met gedreven collega’s, waarbij vertrouwen en collegialiteit vanzelfsprekend zijn en de klant wordt voorzien van een professionele werkplek, geeft voldoening”

Johan van den Berg