Harrie de Jong

IT Adviseur en eigenaar

Uw productieproces optimaliseren? Slimmer samenwerken met ketenpartners? Of advies nodig bij een ingewikkeld probleem? U vertelt wat u wilt bereiken, waarna ik de brug sla tussen business en technologie. Door leveranciers de juiste vragen te stellen, komen we samen tot een oplossing die u verder brengt.

 

Bijna elke investering is vandaag de dag voorzien van slimme technologie. Keuzes maken? Dan heeft u een accountant nodig voor financieel advies, maar ook een ICT-adviseur die meedenkt over kwaliteit, impact en voorwaarden. Ik schuif graag aan, zodat de investering het beoogde doel bereikt.

 

Als partner bij vooruitgang help ik bij ieder vraagstuk. Ik geef deskundig en onafhankelijk advies. Ga elke uitdaging aan. En ben pas tevreden als technologie voor u werkt. Een vraagstuk aan mij voorleggen? Neem gerust contact op via 06-53470689.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft bij Systra ICT en dat de collega’s zich voortdurend ontwikkelen op hun vakgebied. Dat is een belangrijke voorwaarde van een goed werkend bedrijf. Dat is voor ons team natuurlijk goed, maar ook voor onze klanten.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Thijs Mateboer

Data- en telecomspecialist

Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

Willem Beens

Senior IT specialist

“Elke dag werken met de nieuwste technologie en uitdagende projecten. Hierbij is veel vrijheid voor eigen initiatieven om de klant en Systra verder te helpen ontwikkelen”

Willem Beens