Jasper Dekker

IT specialist

Cloud diensten koppelen aan bedrijfsprocessen is iets waar mijn interesse ligt. Bij Systra gebruiken we met name de Cloud diensten van Microsoft 365 en Azure.

 

Bij Systra krijg ik de mogelijkheid dit in de praktijk uit te voeren. Bij Systra is ook ruimte om je hierin verder te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.

 

Momenteel houdt ik me voornamelijk bezig met implementaties en migraties van Microsoft 365 diensten bij onze klanten. In de toekomst wil ik mijzelf ook verdiepen in diensten als PowerApps, SharePoint, Workflow, en PowerBI. Hiermee kunnen bedrijfsprocessen nog verder vereenvoudigd en efficiënt gemaakt worden.

Werken bij Systra ICT

Bij Systra ICT werk je voor vaste opdrachtgevers aan uitdagende projecten. Je houdt je bezig met de nieuwste technologieën, bent van advies tot uitvoering betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid. Uiteraard kun je daarbij rekenen op het team. Door goed samen te werken, zijn we van betekenis. Voor elkaar én voor onze opdrachtgevers.

Data- en telecomspecialist

Fulltime
MBO+
€ 3.000 - € 4.000

Microsoft cloud specialist

Fulltime
MBO+
€ 3.500 - € 4.500

Vragen?

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Harrie de Jong

Maak een afspraak

Maak ook kennis met

Willem Beens

Senior IT specialist

Evert Jan Kin

Senior data- en telecom specialist

Rick Reurink

Senior IT specialist

“Werken met gedreven collega’s, waarbij vertrouwen en collegialiteit vanzelfsprekend zijn en de klant wordt voorzien van een professionele werkplek, geeft voldoening”

Johan van den Berg